Københavns Kajakklub

Københavns Kajakklub blev etableret i 2007. Vi har til huse i et af de historiske kanonbådsskure på Holmen ud til Erdkehlgraven, Københavns allerbedste rovand. Vi er omkring 600 medlemmer og vil gerne være flere og er en meget aktiv klub med tilbud om roture og instruktion hver uge. Da klubben er ung, er der masser af pionerånd og gåpåmod i klubben.
 

Klubbens formål er at skabe fællesskab om brugen af hav-, tur- og kapkajakker. Vi har også en del surfski i vores flåde.

Alle voksne er velkommen i Københavns Kajakklub, og vi er glade for hvert år at kunne tage imod mange nye kajakroere, der har mod på det våde element.

Kajakroning i Københavns Kajakklub er kun for fuldgyldige medlemmer, der er indmeldt og har betalt kontingent samt afleveret svømmeprøve og er blevet frigivet via bestået introduktionskursus eller frigivelsesprøve.

Nyt medlem

For at blive medlem af Københavns Kajakklub skal man gennemføre et introduktionsforløb, med fokus på at klubbens roere bliver sikre roere med kendskab til klubbens værdier og muligheder.
Har du allerede et IPP2 bevis kan du nøjes med en frigivningsprøve, har du ikke noget bevis skal du have et introkursus som giver et IPP2 bevis.
Læs mere her!

Aktiviteter

I hele sommerhalvåret er der aften arrangementer næsten alle hverdage som alle medlemmer er frie til at deltage i. Det kan være alt fra ro ture til teknik undervisning til handikap ræs. I weekender og helligdage er der tit arrangerede dagsture og ture med overnatninger til forskellige steder i Danmark, Sverige og Norge.
Om vinteren er der som minimum fælles rotur hver onsdag men også svømmehalstræning på nogle lørdage.
Læs mere under menupunktet aktiviteter!

Udstyr

Klubben har over 60 havkajakker, over 30 turkajakker og vi råder også over omtrendt 20 surfski. Vi har kajakker fra mange forskellige producenter så der er rig mulighed for at prøve mange forskellige kajakker og finde lige præcis den du sidder godt i.
Klubben har desuden veste, sprayskirts, pagajer, rojakker, paddlefloats, våddragter og rojakker til brug i klubbens kajakker.

Udstyret er kun til klubbens medlemmer, vi lejer ikke kajakker ud.

Kursusplanen 2023 er nu klar. Vi åbner for tilmelding til årets kurser den 1. februar 2023 kl. 12:00. Du er altid velkommen til at skrive dig op på vores stand-by-liste, hvis du vil have information når øvrige kurser  & prøver slås op. Du kan se kursusplanen her

Vejret

Se vores nye vejr side her, med masser af gode links og vejrkort.