Medlemsskab af Københavns Kajakklub

OBS. Alle kajakkurser i 2018 er udsolgt og ventelisterne er lukkede. Vi optager derfor ikke flere nye medlemmer p.t.  

Vi åbner for tilmelding til næste års kurser den 1. februar 2019 - Hold øje med mere info her på siden. 

 

Sådan melder du dig ind:

  1. Beslut om du vil tage et klubkursus i turkajak eller havkajak (se beskrivelse af kajaktyperne længere nede)
  2. Find et klubkursus på vores kursusplan i havkajak eller turkajak, hvor du kan deltage alle kursusdage (for at gennemføre kurser skal du være med alle dage)
  3. Klik på den grønne knap "indmeldelse og kursusvalg", udfyld indmeldingsformularen og betal for kontingent og klubkursus (find knappen til højre på skærmen på pc og i bunden af skærmen på smartphones)
  4. Tag i svømmehallen og få et bevis på, du kan svømme 1000 meter. Læs mere om svømmebevis.
  5. Svømmebeviset skal uploades på din profil på klubbens hjemmside. 

 Ovenstående indmeldingsprocedure gælder for alle uanset om du har IPP licens eller ej.

 

Skal du ro Tur-/Kapkajak eller Havkajak?

Turkajak (og kapkajak) er en let hurtig kajak til fremadroning på motionist og konkurenceplan. Hvis du er sportsmand/kvinde, der godt kan lide at få pulsen op og tage med ud til motionistløb (ligesom fx. Erimitageløbet for løbere), så skal du starte i turkajak

   

Havkajak er en lidt tungere og mere stabil kajak, som er lettere at ro i bølger. Hvis du er friluftmenneske der kan lide at komme ud i naturen blandt bølger og kajakvenner, nogle gange på længere ture med oppakning, så skal du starte i havkajak. I Havkajak kan man lave grønlændervendinger.

 

Vigtig info inden du tilmelder dig et kursus

Betingelser

Du kan ikke blive medlem uden at tage et klubkursus i den bådtype som du vil ro i, uanset tidligere roerfaring. 

Når du melder dig ind skal du både betale kontingent (1000 kr) og gebyr for klubkursus (1500 hvis du ikke har IPP licens i forvejen eller 500 hvis du har IPP licens allerede). 

Klubkurset er et IPP2 kursus der inkluderer introduktion til klubben og vores ro-farvand i Københavns havn. IPP står for International Paddle Pass, som er et uddannelsessystem for kajak, som sikrer at du får en uddannelse i at ro kajak i turkajak eller havkajak med fokus på  den fornødne sikkerhed. Se www.europaddlepass.dk.

Klubkurset forløber over 2 aftener og 2 hele weekenddage. For at blive medlem i klubben skal du gennemføre og bestå hele kurset. Herefter vil du være frigivet og kan benytte den bådtype, som du er frigivet til, samt deltage i klubaktiviteter for medlemmer. 

Bemærk

  • Uden betaling og svømmebevis kan du ikke deltage på kurset.
  • Tilmelding er bindende.
  • Klubben tilbagebetaler ikke kursusafgift eller kontingent hvis ikke du gennemfører kurset. 
     

Vigtig info inden kurset starter

Inden kurset starter skal du læse om påklædning, mad og drikke, mødested og meget mere. Find mere information her: Indhold, beklædning og forberedelse.

Cirka 5 dage inden kursusstart modtager du praktisk information på din mail, men læs allerede om påklædning herover så du kan forberede dig til kurset. 

 

Spørgsmål? 

Læs ofte stillede spørgsmål og svar.

Skriv til info.kbhkajak@gmail.com hvis du har yderligere spørgsmål.

  

Henter billeder...