Velkommen til HROKK

11. april 2019 13:41 , af Ida Nielsen

Som besluttet på generalforsamlingen fusionerede vi den 1. april 2019 med Holmens- Ro & kajakklub.
Det betyder, at vi har fået en masse nye medlemmer, som vi glæder os rigtig meget til at byde velkommen.

Det betyder især en styrkelse af hele vores turkajak ben, da HROKK er/var en ren turkajak klub. Så forhåbentlig bliver der endnu mere kamp til stregen når årets Handikapræs sæson starter den 29. april. Udover det håber vi også at der generelt kommer endnu flere gode aktiviteter for vores turkajak medlemmer. Sidst men ikke mindst betyder det at vi har fået flere turkajakker at råde over.

I dag er alle formaliteterne med at optage så mange medlemmer på en gang og vi har derfor sendt en velkomstmail til alle tidligere HROKK-medlemmer.

Den er sendt fra svar_ikke@memberlink.dk. Derfor, var du medlem i HROKK og har du ikke modtaget den, så tjek dit spamfilter og sørg for at denne adresse tilføjes som en sikker afsender. Mailen indeholder information om klubben og link til din profil på hjemmesiden, hvor du bl.a. kan melde dig til spændende aktiviteter og se adgangskoden til klubben. 

Hvis du ikke har fået mailen og ikke kan finde den i dit spamfilter, så skyldes det højest sandsynligt, at vi ikke har din mailadresse eller at den er forkert.
Kontakt os derfor på info.kbhkajak@gmail.com, så vi kan få rettet dine data og komme i kontakt med dig. 

Til standerhejsningen den 28. april ordner vi vores materiel og siger hej til hinanden - der håber vi at mange medlemmer (nye som gamle) har lyst til at deltage. En af opgaverne bliver blandt andet at flytte rundt på turkajakkerne så de to flåder smelter sammen til en.

Du kan finde mere om standerhejsning i klubbens aktivitetskalender.

Mvh Bestyrelsen