Rokort

Københavns Kajakklub indførte Rokort som roprotokol for alle medlemmer d. 1. november 2017. Rokort benyttes til:

  • at registrere dine roture
  • at se, hvilke roere, der er på vandet og hvor de er roet hen - det øger sikkerheden 
  • at se hvilke kajakker der bliver brugt
  • at se statistik og rojournal for dine egne og for andres ture
  • at registrere skader på kajakker og andet materiel
  • at opslå aktiviteter/roturer, som andre medlemmer kan melde sig til
  • Systemet viser automatisk statistik over de sidste 10 ture og hvem der er de mest aktive roere i klubben. Så du kan blive inspireret af andre og deltage i indbyrdes klubkonkurrencer. 

Hvordan gør jeg?

Rokort kan anvendes fra din smartphone, klubbens tablet (ved omklædningen) eller din computer. Du finder dit Rokort på forsiden, via www.rokort.dk eller via APP'en Rokort Tracker som hentes i Google Play eller iTunes (samme brugernavn og kodeord som til klubbens hjemmeside). På billederne herunder finder du guides til de vigtigste funktioner i rokort: 

Opret ny tur:

Husk at bruge "ny tur på vandet". Funktionen "aktivitet", bruges til ture der planlægges fremadrettet med invitation til andre. Her skal man være opmærksom på at alle 300+ medlemmer får en mail om aktiviteten så de kan deltage. I 99,9 % af alle tilfælde skal bare man bruge funktionen "ny tur på vandet", da det er den daglige protokol.

 Afslutning af tur:

Skadede kajakker:

Reparerede kajakker

Få rokort på mobilen:

Spørgsmål og fejl:

Ret dine medlemsdata:

Rokort anvender data om medlemmer her fra hjemmesiden. Hvis du vil lave rettelser i dine medlemsdata skal du derfor gøre det via din profil her på hjemmesiden. Dvs. hvis du retter din adresse, kodeord eller andet, så skal du blot rette på din profil på hjemmesiden, så vil det automatisk blive overført til Rokort.