Store flyttedag fredag d. 27. april

23. april 2018 10:22 , af Anna Vestergård Jacobsen

Vi skal flytte og har brug for alle hænder til at få klubbens udstyr på plads.

Vi mødes fredag den 27. april kl. 10.00 i klubben, hvor medlemmer af de to andre kajakklubber også vil være til stede. Vi smider det ud, der ikke skal bruges længere og flytter resten.

Der bliver en del praktisk arbejde med at skrue ting fra hinanden og sætte det op igen - så hvis du har en skruemaskine eller andet værktøj, så må du meget gerne tage det med, så vi kan være mange om den slags praktiske opgaver. 

Håbet er, at vi kan nå det hele fredag - men ellers tager vi weekenden i brug. Alt udstyr (inkl. det private) skal være flyttet senest søndag aften, da håndværkerne starter mandag morgen.

Alle klubkajakker skal være hjemme senest fredag kl. 10 og det er ikke muligt at ro, før vi er færdige med flytningen. Så lad os give den gas og få flyttet hurtigt fredag, så vi hurtigst muligt kan komme på vandet igen.

Bestyrelsen opfordrer alle til at komme og hjælpe med. Jo flere vi er, desto hurtigere går det!
Du er også meget velkommen til at være med, selvom du er helt ny i klubben og måske slet ikke har været på kursus endnu. Så kan du lære andre klubmedlemmer at kende og se nærmere på vores udstyr.
De andre to klubber kommer også, og vi gør det til en hyggelig dag, hvor der naturligvis også bliver grillet pølser.

Hvis du er skrap til at bage kage, må du meget gerne tage noget med.
Kontakt bestyrelsen ved at besvare denne besked, hvis du vil bage og have dækket udgifter til det.

 

Vedr. toilettet:

Toilettet skal også flyttes, og derfor er der bestilt en tømning af det torsdag eftermiddag/aften.
Når toilettet er tømt, må det af praktiske og hygiejniske årsager ikke bruges, før det er flyttet på plads i de sydlige haller.

Vedr. privat udstyr:

Hvis du har en privat kajak eller andet udstyr i klubben, så skal du sørge for, at det bliver flyttet med. Hvis du ikke selv kan være til stede, skal du sikre dig, at din kajak ikke er låst fast, så andre kan flytte den. 
Private kajakker skal være låst op senest fredag kl. 10 - da vi ellers ikke kan få dem ned af stativerne, som jo også skal flyttes.

Generel information om flytningen:

Fonden er ved at renovere taget på kanonbådshallerne, og det betyder, at vi og de øvrige kajakklubber skal flytte, så håndværkerne kan komme til, der hvor vi er nu.
Der bliver tale om en midlertidig flytning til de sydligste haller.

Når taget er færdigt på alle haller, flytter vi tilbage til de haller, hvor vi bor nu. Årsagen til det er, at gulvet er bedre i vores nuværende haller, og at der er nogle fordele i at være tæt på vejen, når vi skal ud med trailer o.l.
Når vi kommer på plads under det nye tag indledes forskellige forhandlinger med Fonden om vores faciliteter, husleje m.v. Det kan du høre nærmere om på generalforsamlingen den 2. maj.

Bestyrelsen vil naturligvis informere om detaljerne for næste flytning, når vi kender tidsplanen. 


Hilsen bestyrelsen