Salg af kajakker - drømmer du om en af dem?

9. maj 2019 15:38 , af Matilde Dueholm

Klubben sælger igen i år ud af nogle af klubbens ældre kajakker samt de kajakker, der ikke bruges så meget længere.

Formålet er på tværs af bådtyper at have en divers og opdateret flåde. Dermed kan vi bedst tilbyde vores medlemmer på forskellige erfaringniveauer mulighed for at øve teknikker og udvikle sig ved at ro i både med forskellige egenskaber. Derudover er det vigtig for os, at vi har en velfungerende flåde af kajakker, der udover at være sjove for erfarne roere at ro i, også er velegnede som kursusbåde.

Bådene, der sælges, udbydes til jer medlemmer samtidig med, at de sættes til salg eksternt, men som klubmedlemmer får I selvfølgelig førsteret til at købe bådene, såfremt der skulle være interesseoverlap.

Er du interesseret i at købe en af bådene, så skriv en mail til klubbens mail på info.kbhkajak@gmail.com. Er du interesseret i en kajak, men vil du ikke give den udbudte pris, er du også velkommen til at sende en mail med den pris, du vil byde. Du bliver kontaktet, såfremt vi senere sætter båden ned til din pris.

Priser og typer fremgår af billedet, der er vedhæftet nyheden.

Hvis du vælger at købe en kajak, vil du som udgangspunkt modtage en faktura fra systemet, som du skal betale, før end du kan få kajakken udleveret. Vær opmærksom på, at der ikke følger en kajakplads med, såfremt du køber en kajak.

Hvis du kender nogen, der er interesseret i en af kajakkerne, er du selvfølgelig også meget velkommen til at henvise dem.

Vi skal have solgt lidt ud, for at få plads til det, vi allerhelst vil have nemlig nye fede kajakker, der er klar til eventyr med jer. :D