Indkaldelse til Ordinær Generalforsamling 13. maj 2020

28. april 2020 11:28 , af Matilde Dueholm

Først og fremmest tak til alle jer, der deltog i afstemningen om at afholde generalforsamlingen online. Resultatet af afstemningen var 106 for at afholde generalforsamlingen online og 13 imod. Derfor

Indkaldes til Ordinær Generalforsamling den 13. maj 2020 kl 18 - Generalforsamlingen afholdes via Zoom (Link til Zoom). Specifikt mødelink deles i god tid forud for generalforsamlingen.

Du kan finde den midlertidige dagsorden ved at følge linket her. Deadline for at indsende forslag er 6. maj, og endelig dagsorden vil være at finde via linket den 9. maj 2020. Forslag sendes til info.kbhkajak@gmail.com

Vi opfordrer alle, der gerne vil deltage på generalforsamlingen til at melde sig til via aktiviteten i klubbens kalender, desuden opfordrer vi alle til at møde op på zoom i god tid. Bestyrelsen vil åbne mødet ca 1 time før generalforsamlingen starter. Skulle du have problemer med at deltage online, så kontakt bestyrelsen, så vil vi gøre vores bedste for at finde en måde at gøre det muligt.

Skulle det vise sig, at vi i henhold til myndighedernes retningslinier, forsvarligt kan mødes fysisk på dagen, vil vi selvfølgelig flytte generalforsamlingen til at afholdes fysisk.

Som tidligere nævnt vil vi, når vi igen kan mødes fysisk, invitere til informationsmøde om klubhus og huslejeforhandlinger.

MVH Bestyrelsen