Hvad vil du gerne lære?

30. maj 2018 21:49 , af Matilde Dueholm

For os er mulighed for kontinuerlig udvikling, noget vi, i bestyelsen, rigtig gerne vil styrke. I forvejen er der rigtig mange af jer, der deler ud af jeres skills enten på de ugentlige teknikaftener eller som separate kurser i løbet af året. Hvilket vi er super super glade for - blive endelig ved med det.

Vi kunne dog godt tænke at supplere jeres gode inititaver - derfor brygger vi pt. på et nyt koncept - nemlig en serie a kurser for dig der er lidt mere øvet med specialister inden for forskellige emner.

Der vil være kurser for såvel tur- som havkajakroer i forskellige temaer.

Vi kommer til at invitere forskellige folk med forskellige kompetencer ind til enten at holde foredrag eller noget mere praktisk orienteret undervisning.
Da der kun vil være et begrænset antal pladser på kurserne vil der være en grad af medfinanciering, for at kunne lave udbudet så bredt som muligt - så det håber vi selvfølgelig i vil støtte op omkring.

Vi har allerede en række af kurser på idebordet, men vil selvfølgelig gerne have jeres input til, hvem det kunne være interessant at invitere - så tøv ikke med at smide en mail hvis du kender en det kunne være super interessant at få til at holde et kursus her i klubben.

Første kursus bliver foredrag og praktik om skadesforebyggelse - mere om det følger snarest.