Forberedelse til EPP3

12. februar 2018 21:36 , af Simon Holm

Vil du gerne have hjælp til at komme videre til IPP3 i havkajak? Så holder vi fra april til september et IPP3 forberedelseskursus. Kurset er for dig, der er erfaren IPP2 roer og som er klar på at udfordre dig selv for at komme videre og tage IPP3 prøve i efteråret.

Vi holder et kursusforløb med kick-off den 17. april og en række forskellige aften og dagture hen over sommeren. Det præcise forløb kommer på plads frem mod den 17. april. Formålet med kurset er at give dig nogle redskaber, du kan bruge til selv at træne op til din IPP3 prøve. Når vi mødes den 17. april, finder vi sammen en dato for prøve, hvor I alle kan.

Forventningen til dig er, at er godt hjemme i IPP2 pensum, at du planlægger at tage IPP3 prøve i efteråret, og at du har lyst til at prioritere den tid, der skal til for at blive klar. Derudover skal vi selvfølgelig også ud og have det sjovt.

Du kan læse mere om IPP3 pensum via link her: http://kano-kajak.org/roeruddannelse-ipp/epp-kajak/

Skriv til Thomas (thomas.torbjorn@gmail.com) og Simon (simon.holm@gmail.com), hvis du er interesseret eller har spørgsmål. Tilmelding senest den 25. marts.

Hilsen Thomas og Simon