Langture og lån af udstyr

 

Dagligt rofarvand

Som medlem af Københavns kajakklub har du fri mulighed for at tage på dagsture med klubbens kajakker og udstyr i klubbens daglige rofarvand som ses på kortet. 

Langture 

Ved klubture udenfor det daglige ro-farvand (langture) eller klubture med overnatning har du mulighed for at låne udstyr og kajakker. Kajakker og øvrigt udstyr må som udgangspunkt kun benyttes af klubmedlemmer til klubaktiviteter, der er annoncerede og åbne for øvrige medlemmer. Det kan enten være turen arrangeret af klubben eller af andre medlemmer, men hvor alle medlemmer er velkommen. Der må gerne stilles krav til rofærdigheder og/eller egen transport.

Bestyrelsen kan dispensere fra dette, hvis der er tale om lån af kajak til særlige arrangementer som fx kurser, løb, træf eller lignende. Det er ikke muligt at låne kajakker til private ture i fx sommerhus eller lignende. 

Kajakker må ikke tages på langture eller tages med på overnatning uden bestyrelsens accept.

Skriv til bestyrelsen (info.kbhkajak@gmail.com), hvis du vil låne kajakker til arrangementer der ikke er arrangeret af klubben, og hvis du vil annoncere en tur i kalenderen. 

Klubben trailer kan eventuelt lånes til langture. Læs mere her