Medlemsskab af Københavns Kajakklub

OBS. Lukket for al tilmelding i 2017. Det er ikke muligt at blive medlem før vi åbner op for nye kurser i 2018 - hverken for roere med eller uden EPP-bevis i forvejen. Datoer for kurser til sommeren 2018 forventes klar i begyndelsen af foråret. Du kan ikke forhåndstilmelde dig, men hold øje med denne side for at se hvornår vi åbner for tilmelding. Du kan skrive til kursus.kbhkajak@gmail.com for at komme på en mailingliste, som får direkte besked når vi åbner for tilmeldinger. 

 

Sådan melder du dig ind:

 1. Beslut om du vil tage kursus i turkajak eller havkajak (se beskrivelse af kajaktyperne herunder)
 2. Find et kursus på vores kursusplan i havkajak eller turkajak, hvor du kan deltage alle kursusdage (for at gennemføre kurser skal du være med alle dage)
 3. Klik på den grønne knap "indmeldelse og kursusvalg" (find knappen til højre på skærmen på pc og i bunden af skærmen på smartphones). Her skal du
  • Melde dig ind i klubben
  • Vælge kursus
  • Betale
 4. Tag i svømmehallen for at tage et 1000m svømmebevis. Svømmebevsiet skal tages før kurset. Læs mere om svømmebevis.
 5. Svømmebeviset skal medbringes og vises til instruktøren på kursets første dag.

Ovenstående procedure for indmelding gælder for alle uden undtagelse uanset om du har EPP-bevis i forvejen eller ej. 

 

Vigtig info

Kursus indhold og betingelser

Klubkurset er et EPP2 kursus der inkluderer introduktion til klubben og dens ro-farvand i Københavns havn. Det forløber over 2 aftener og 2 hele weekenddage for havkajak, 2 aftener og 2 weekenddage for turkajak, mere end 30 timer i alt. Du lærer at ro havkajak eller turkajak med den fornødne sikkerhed. For at blive frigivet som kajakroer i Københavns Kajakklub skal du gennemføre og bestå hele kurset. Herefter vil du være frigivet og kan frit benytte klubbens kajakker til at ro, gerne sammen med andre på de faste ugentlige tilbud for medlemmer. Velkommen i klubben - det er forrygende sjovt at ro kajak!

EPP står for Euro Paddle Pass, som er et uddannelses system for kajak, som sikrer at du får en uddannelse i at ro kajak med fokus på fornødne sikkerhed og gør det let for dig at skifte mellem kajakklubber. Se www.europaddlepass.dk). EPP2 kursus og certifikat til tur- eller havkajak, frironingsforløb incl. årskontingent til klubben for 2016 koster i alt 2500 kr. Har du allerede EPP2 certifikat koster det kun 1500 kr. (Har du allerede EPP2 bevis deltager du også i kurset for at vise vores instruktører din kunnen og for at lære klub og farvand at kende.

Bemærk

 • Uden betaling og svømmebevis vil du ikke få lov at deltage på kurset. 
 • Tilmelding er bindende. Klubben tilbagebetaler ikke kursusafgift. Hvis du ikke deltager i kurset eller afbryder undervejskan du blive tilbut et kursus senere - evt. i den næste sæsson hvis ikke der er flere ledige pladser. 

 

Hvad skal du have med på kurset og hvad lærer du:

Læs om kursets Indhold, beklædning og forberedelse

 

Skal du ro Tur-/Kapkajak eller Havkajak?

Turkajak (og kapkajak) er en let hurtig kajak til fremadroning på motionist og konkurenceplan. Hvis du er sportsmand/kvinde, der godt kan lide at få pulsen op og tage med ud til motionistløb (ligesom fx. Erimitageløbet for løbere), så skal du starte i turkajak

   

Havkajak er en lidt tungere og mere stabil kajak, som er lettere at ro i bølger. Hvis du er friluftmenneske der kan lide at komme ud i naturen blandt bølger og kajakvenner, nogle gange på længere ture med oppakning, så skal du starte i havkajak. I Havkajak kan man lave grønlændervendinger.

 

Har du spørgsmål?

Læs ofte stillede spørgsmål og svar.

Skriv til kursus.kbhkajak@gmail.com hvis du har spørgsmål vedr. kurser og til info.kbhkajak@gmail.com for spørgsmål vedr. klubben generelt.

 

Rundvisning i klubben (april til september)

Er du nysgerrig for at se klubben inden du melder dig ind og til et klubkursus, så kom forbi klubben. I kalenderen kan du se hvilke dage vi viser rundt. Man skal ikke tilmelde sig, bare mød op. Indgang fra vandsiden. 

Henter billeder...